Nejlepší místo na grilování

Jen krátká vzpomínka, když jsem našla tyhle fotky. To jsme tak s návštěvou (Petrou a její kamarádkou Terezou), vymýšlely, co zábavného večer podniknout, a naplánovaly jsme grilování. Rozhodly jsme se to spojit s návštěvou nedalekého Bodøsjøen, malebného pobřeží s příjemnými piknikovacími místy. To bylo aspoň, co jsem slibovala.


Ne všechno vyšlo podle plánu, především počasí se rozhodlo neposlechnout optimistickou předpověď (no, zas táák moc optimistická pravda nebyla) a ani na chvíli nepřestat pršet. Pozvaní kamarádi se s různými důvody vymluvili, takže jsme nakonec na kolech k Bodøsjøen vyjeli jen v českém složení...

A druhá nedokonalost se začla rýsovat už zdálky. Holky se asi divily, proč tomu slibovanému malebnému mořskému pobřeží dominuje obrovský jeřáb. Mně záhy došlo, co se stalo: několik měsíců jsem na Bodøsjøen nebyla a nenapadlo mě, že mezitím tam byla zahájena stavba nového lodního muzea. Už jsme to ale nechtěli vzdát, tak jsme uprostřed staveniště našli stále ještě stojící grilovací ohniště a ve vytrvalém dešti si opekli párky. No co.
Tady bude stát nové muzeum
Matěj se oblékl, jako kdyby snad něco tušil...

No comments:

Post a Comment